Анкета I. ОБЩА БИЗНЕС СРЕДА В БЪЛГАРИЯ

Уважаеми колеги,

Наближават парламентарни избори – независимо дали става дума за предсрочни, или редовни. Обръщаме се към всички представители на малкия и средния бизнес, свободни професии и занаятчии с молба заедно да формулираме нашите проблеми и искания, както и предложения за тяхното разрешаване. Сега е точното време за тези действия, за да имаме време да обобщим вашите предложения и да ги впишем в своеобразна стратегическа платформа за развитието на малкия и средния бизнес за периода 2021 – 2027 година. След което ще предоставим този документ на бъдещата управляваща сила (която и да е тя), както и на останалите парламентарно представени партии.
Целта е да изискваме адекватни закони, други нормативни актове и мерки, които да бъдат в синхрон с интересите на МСП, респективно в интерес на икономическото развитие на България.
Препоръчителен краен срок: 23 юли 2020 г.
Гарантираме анонимността на Вашите отговори.
Разбира се, ако желаете можете да посочите Вашето име и данни за контакт.
Можете да публикувате Вашите отговори и във фейсбук страницата на ОБК: United Business Clubs – Bulgaria

Извинете ни за това, че отнемаме от Вашето ценно време, но се надяваме, че си заслужава и сме убедени, че вървим по правилния път.
Обединени сме силни! Обединени ще успеем!

P.S. Напомняме, че ОБК е неправителствена и НЕПОЛИТИЧЕСКА организация. Нашата единствена цел е да помагаме на представителите на малкия и средния бизнес, свободните професии и занаятчиите.