БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ

Ако искате да получите БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ за:

 • Да поставите СОЛАРНИ ПАНЕЛИ във вашата фабрика, дом, сграда или двор;
 • Да изградите ваш собствен СОЛАРЕН или ВЕТРОГЕНЕРАТОРЕН ПАРК;
 • Да бъдете ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ;
 • Да използвате АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ на електрическа енергия и отопление;
 • Да развиете или да подобрите ваше ПРОИЗВОДСТВО на МИКРОЧИПОВЕ и други ПОЛУПРОВОДНИЦИ;
 • Да ДИГИТАЛИЗИРАТЕ вашия БИЗНЕС в сферата на производството, производството на енергия, строителството, земеделието, услугите, туризма, транспорта, логистиката, спорта, културата, образованието, социалните дейности и т.н.;
 • Да ДИГИТАЛИЗИРАТЕ услугите в АДМИНИСТРАЦИЯТА – инфраструктура, транспорт, обслужване и т.н.;
 • Вашите ИНОВАТИВНИ, ДИГИТАЛНИ и ЗЕЛЕНИ ИДЕИ и РЕШЕНИЯ;
 • Да развивате БЕЗОТПАДЪЧНО ПРОИЗВОДСТВО (кръгова икономика);
 • Политики, бизнес, инфраструктура, чиста енергия, дигитализация и др. зелени решения, свързани с развитието на ДУНАВСКИЯ БАСЕЙН;
 • КУЛТУРНИ и СПОРТНИ събития; …

Елате за да се информирате за ОТВОРЕНИТЕ в момента процедури по ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ, по които бихте могли да получите суми в размер от 50 000 до 60 милиона евро, а при обосновани сериозни проекти дори и над 100-200 милиона евро.

Процент на финансиране: от 60% до 100%

Кандидатстване – ДИРЕКТНО в БРЮКСЕЛ.

За всичко това, можете да научите на 24 март (четвъртък)  2022 г. от 14.30 до 18.00 ч.

Място: Зала „Макс Планк“, Институт по роботика при БАН, гр. София, ул. “Акад. Георги Бончев”, БЛОК 2 (в близост до Дом на учения – бул. “Шипченски проход”)

Линк в Google Maps: https://www.google.com/maps/place/Block+2,+1113+БАН+IV+км.,+Sofia/@42.6763674,23.3664144,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40aa85db6392bd2f:0xa4f2b1b440d3fc8b!8m2!3d42.6763674!4d23.3686031

 

Поради големият интерес към темите и епидемиологичната обстановка в страната, семинарът ще се проведе едновременно ПРИСЪСТВЕНО и ОНЛАЙН – линк за свързване в онлайн платформата ще бъде изпратен на всички регистрирали се.

 

Основни лектори на семинара ще бъдат:

 1. Проф. д-р Майкъл Фазекаш – главен координатор на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (OSCE) с Инициативата за югоизточно европейско сътрудничество (SECI)
 2. Г-н Веселин Халачев – Председател на СПМСБ – Обединени Бизнес Клубове, координатор за България на SECI Business Advisory Council, член на Борда на Директорите на Европейски алианс на малкия и средния бизнес в Брюксел
 3. Г-жа Кремена Димитровадиректор на Дирекция „Европейски фондове и програми“ при ОБК
 4. Експерти – консултанти по подготовка и управление на европроекти

Официални гости на семинара ще бъдат представители на българските власти, посланици, представители на академичните среди, университети, бизнес организации и др.

На всички участници в информационния ден ще бъдат предоставени на електронен носител всички презентации и други материали от семинара.

Такса участие:

 • За 1 представител от компания (организация): 00 лева
 • За всеки следващ представител на същата компания (организация): 00 лева
 • За членове на ОБК: 85.00 лева

Сумите трябва да бъдат плащани по банкова сметка:

BG17UBBS80021095166230        BIC: UBBSBGSF

Банка: ОББ, офис „Милениум център“

Моля, запишете за получател – СПМСБ – ОБК

основание за плащане – Такса участие в семинар на 24.03.2022

 

Краен срок за записване за участие: 20 март 2022 г.

 

Местата в залата са ограничени, за това Ви молим да не изчаквате последния момент за записване.

 

Моля, ЗАЯВЕТЕ Вашето ПРИСЪСТВЕНО или ОНЛАЙН участие, като попълните приложената в това писмо РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА и я изпратите на e-mail: office@ubclubs.eu или office.ubclubs@gmail.com и ИЗЧАКАЙТЕ ОТГОВОР от екипа на организаторите, в който ще получите и специалния ЛИНК за събитието.

 

МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ И ОНЛАЙН НА АДРЕС:

https://quasar.itcanhelp.eu/events/naczionalen-biznes-forum-2022-977/

 

Умоляваме Ви да спазвате противоепидемичните мерки, съгласно заповедта на министъра на здравеопазването на Република България.

 

За повече информация, можете да пишете на office@ubclubs.eu  office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria .

 

* ОБК е член на Обществения съвет към Комисията по въпросите на Европейския съюз при 47-то Народно събрание на Република България.

ОБК е член и координатор за България на SECI Business Advisory Council.

 

** SECI Business Advisory Council е основан от Инициативата за югоизточно европейско сътрудничество и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в партньорство с Европейската комисия, Европейския парламент, Съвета на Министрите на Европа, Световната банка, Европейска инвестиционна банка, Европейска банка за възстановяване и развитие и др.

 

Ако желаете да станете член на Обединени Бизнес Клубове, поискайте повече информация за нашата дейност на e-mail: office@ubclubs.eu или office.ubclubs@gmail.com

 

ПРЕДИМСТВА от членуване в ОБК:

 1. Защита и подкрепа на Вашите бизнес, икономически, финансови, социални и правни интереси пред българските и европейските власти – като неправителствена организация, ОБК е в непрекъсната връзка с всички държавни и неправителствени структури в България и ЕС
 2. Подкрепа за достъп до финансиране на Вашата компания – ОБК разполага с екипи от сериозни финансови консултанти в България и ЕС. ОБК е единствения член и официален координатор за България и Западните Балкани на SECI Business Advisory Council, където членове са Световната банка, Европейска инвестиционна банка, Европейска банка за възстановяване и развитие. ОБК може да ви съдейства за получаване на безвъзмездни помощи и финансови инструменти за проекти на стойност от 5 хиляди до над 100-200 милиона евро.
 3. Подкрепа за достъп до международни пазари – ОБК има свои структури и възможности за пълно съдействие за достъп до пазари от Европа, Западните Балкани, Средна Азия (Казахстан, Узбекистан, Азербайджан), Африка (Мозамбик, Мали), САЩ, Канада, Южна Америка (Бразилия, Аржентина, Мексико)
 4. Подкрепа за достъп до работна сила от Узбекистан
 5. Подкрепа за достъп до иновации, дигитализация и зелени решения

И много други, които ще Ви предоставим при Ваш интерес.