Бизнес клуб Варна – вече учреден

image_0_20Вчера, 25.06.2013 в морската ни столица бе официално учреден Бизнес клуб Варна – Клон на нашето сдружение Обединени Бизнес Клубове. За управител на Клуб Варна с пълно мнозинство бе избрана г-жа Галина Тодорова. Учредителите единодушно избраха за членове на управителния съвет на този клон: Боян Георгиев, Валентин Владимиров, Валентин Христов, Илия Костадинов, Милен Павлов, Снежана Иванова, Стефка Каварджикова, Тодор Колев.
На учредителното събрание присъстваха предприемачи от разнородни бизнес браншове. Всички членове на ОБК в национален мащаб при посещенията си във Варна, вече могат да разчитат на приятелско отношение и услуги в областта на хотелиерството, ресторантьорството, качествено здравно обслужване, строителство, търговия с химически препарати, автосервиз, автомивка, модни облека и др.
Най – искрено пожелаваме успех на г-жа Тодорова, управителният съвет и всички членове на учредения Бизнес клуб Варна!
По време на нашия престой във Варна имахме възможност да посетим хотел “Мак” в Златни пясъци – собственост на г-жа Снежана Иванова, както и да се запознаем с нейния бизнес. Останахме иключително изненадани и очаровани от нейния професионализъм и от цялостното обслужване в хотела. Горещо го препоръчваме на всички наши членове от цялата страна, стига да има свободни места.
Тръгваме си от слънчева Варна с добро настроение и огромна надежда за бъдещето на нашето сдружение.Отправяме се към нашата красива древна столица Велико Търново за поредната ни среща-дискусия на малкия и средния бизнес.
А нашите русенски приятели и членове ни очакват през следващите дни за учредяване на Бизнес клуб Русе.
Обединяваме се да отстояваме нашите интереси!