Българо-китайски бизнес форум на тема „Сътрудничество между Китай и България в областта на индустриалния капацитет“

Скъпи приятели,

Бихме искали да Ви поканим на българо-китайски бизнес форум на тема „Сътрудничество между Китай и България в областта на индустриалния капацитет“, който ще се проведе на 21 юли 2016 г. от 10:00 ч. в сградата на София Тех Парк на бул. Цариградско шосе № 111Б.

Форумът се организира от София Тех Парк и посолството на Китай в София.

Проявата ще бъде официално открита от министъра на икономиката г-н Божидар Лукарски, от председателя на Съвета за насърчаване на сътрудничеството „Юг-Юг“ и бивш заместник-министър на външните работи на Китай г-н Лйу Синхуа и от новоназначения посланик на Китай в София г-н Джан Хайджоу.

Участие във форума ще вземат 15 китайски компании от финансовия и банков сектор, електрониката и електротехниката, производство на медицинско оборудване, недвижими имоти, инфраструктурно строителство, производство и продажба на цимент, фармацевтика, преподаване на китайски език и други.

Освен официална част и представяне на България като привлекателна дестинация за бизнес и инвестиции, програмата на форума предвижда и провеждане на двустранни срещи между български и китайски компании.

За регистрация за участие във форума: г-ца Мирена Макрова, email: office@ubclubs.eu, тел. 0894377977