ВАЖНО за Международната среща!

default_2Уважаеми Дами и Господа,

С настоящото писмо бихме искали да Ви напомним, че остават само 2 седмици до крайния срок за записване за участие в Международната среща на малкия и средния бизнес – Златни Пясъци 23-27 септември 2014г.
До момента желание за участие са заявили над 400 фирми от 23 държави, включително България, Румъния, Италия, Великобритания, Холандия, Швейцария, Австрия, Германия, Полша, Гибралтар, Турция, Македония, Сърбия, Гърция, Словения, Русия, Казахстан, Унгария, Виетнам, Япония и др.
Най-голям интерес към събитието проявяват фирми от областта на туризма, селско-стопански и хранителни продукти (вкл. вино, мед, млечни и месни продукти, консерви и замразени храни), производство на облекла, мебели и интериорен дизайн, рекламни агенции, консултантски и финансови услуги.
Представители на сериозни британски, австрийски, гръцки, италиански и руски хранителни вериги изразиха готовността си да купуват българска продукция и биха искали да се срещнат с максимален брой български производители.
Представители на известни и не толкова известни у нас модни брандове от Италия, Франция, Холандия. Англия и Германия ще дойдат в Златни Пясъци за да проверят възможностите за съвместни предприятия и работа на ишлеме. Някои от тях биха искали да работят с наши дизайнери. Всичко това се отнася както за облекла, така и за обувки и аксесоари.
Английски ивеститор ще дойде за да потърси производител на специално работно облекло за британските железници.
Желание за инвестиции в туризма получихме от инвеститор от Гибралтар.
Не са малко компаниите, които искат да се запознаят с възможностите за правене на бизнес в областта на недвижимите имоти.
Интерес към срещата проявяват консултантски фирми в областта на еврофондовете и финансите основно от Белгия, Италия и България.

Очертава се една наистина уникална, интересна и ползотворна среща.

Ние, представителите на малкия и средния бизнес по света знаем, че обединени сме силни и че обединени ще успеем!

Моля, не забравяйте да направите Вашата регистрация до 30 юни 2014.

За допълнителна информация:
Мирена Макрова
И.д. Орг. Секретар
Тел. +359 894 377 977
e-mail: office.ubclubs@gmail.com