Г-н ЕРХАРД БУЗЕК – един от най-влиятелните съвременни политици на световната сцена, с най-голям принос за влизането на нашата страна в Европейския Съюз – на посещение в България по покана на ОБК.

Скъпи приятели,

Бързаме да споделми с Вас, че г-н Ерхард Бузек, бивш вицеканцлер на Австрия, правителствен комисар по разширяването на Европейския съюз (ЕС) и извънреден координатор на Пакта за стабилност за Югоизточна Европа, понастоящем¬ Президент на Виенския икономически форум, Директор на Института на дунавските държави и Координатор на Инициативата за сътрудничество в Югоизточна Европа (SECI), официално потвърди, че с удоволствие ще присъства на организирания от ОБК Национален Бизнес Форум – „Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 година. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти“.

Развитото сътрудничество между ОБК и SECI през последните две години е все по-ползотворно и приетата от г-н Бузек покана за участие във форума, въпреки претоварената му програма точно в този период, е още едно доказателство за силната му подкрепа и симпатия към ОБК.

Каним Ви на 16-ти март 2016 год., в гр.София, да се присъедините към нас в присъствието на този истински радетел на Европейските ценности и да станете част от форума, посветен на перспективите за нашето бъдещо Европейско развитие.