До всички интересуващи се от контакти и пазари в Русия!!!

Уважаеми колеги,
 
Имам удоволствието да ви предам поканата на Търговско-Промишлена палата, гр.Курск, Русия за участие в   международното търговско-промишлено изложение на града. Изложението в Курск,  известен като “Южната търговска врата на Русия”, е едно от най-големите за Средна Русия. Представят се производители и търговски представители в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, леката промишленост,строителството, малък и среден бизнес и др. от 30 региона на руската федерация и чуждестранни участници от близо 20 страни.
Изложбата ще се проведе от 30 юни до 3 юли 2016г.
За ОБК е предвиден щанд за общо представяне. Всеки заинтересован може да представи фирмата си чрез рекламни материали/мостри, както и чрез презентации, за които са предвидени специални срещи.
Такса за участие в общия щанд на ОБК чрез рекламни материали – 100 лв.
Такса за презентация на компанията ви – 300лв.
Екипът на ОБК, който ще посети изложението гарантира обратна връзка и контакти с фирмите, проявили интерес към вашата дейност.
При лично посещение на изложението, желаещите трябва да поемат за собствена сметка разходите за самолетни билети, виза, хотел.
Ориентировъчни цени:
виза – 200 лева;
самолетен билет София-Москва-София – 235 евро.
самолетен билет  Москва-Курск-Москва – 73 евро /може да бъде заменен с влак/
нощувка хотел – от 35 евро .
 
Курск е един от подходящите градове за търговско сътрудничество с България. За разлика от мегаполисите и милионниците на Русия, където малкия и среден български бизнес не може да бъде конкурентен, Курск е с население от 417 000. В същото време се намира в непосредствена близост до Москва, с много удобно географско и транспортно положение, икономически силен областен център.
Моля, при желание да вземете участие в изложението  чрез рекламни материали, презентации или лично, да дадете отговора си във възможно най-кратък срок – 7  юни, предвид оформянето на документи за участие.
В случай, че ОБК съумее да организира съвместното си участие в изложението, ще бъдете информирани ежедневно чрез фейсбук страницата ни за хода на изложението и представянето на българския щанд. Ще бъдете информирани и за резултати от изложението.
 
За контакти:
Вероника Пирнарева
0888 00 34 54
0896 76 93 07