Мерките на Европейската комисия за малкия и средния бизнес, относно кризата, породена от COVID-19

Уважаеми дами и господа – представители на микро и малък бизнес,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в «ОНЛАЙН ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН», който ще се проведе на 22 май (петък)  2020 г.

Тема: „Мерките на Европейската комисия за малкия и средния бизнес, относно кризата, породена от COVID-19.”

Безвъзмездна  финансова  помощ  от 50 000 до 2,5 милиона евро на проект, както и финансови инструменти от 25 000 до 7,5 милиона евро на проект.

Мерките са насочени към почти всички сектори на икономиката (ПРОИЗВОСТВО на хранителни и нехранителни продукти, ЗЕМЕДЕЛИЕ, УСЛУГИ и т.н.), включително и ТРАНСПОРТ, СПЕДИЦИЯ, ЛОГИСТИКА, ТУРИЗЪМ и ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО.

Организатор: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК). Официални гости и говорители – представители на Европейската комисия.

Дата и час: 22 май (петък) 2020 г. от 14.00 часа

ВНИМАНИЕ: Участието в онлайн информационния ден е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна заявка за участие – на желаещите ще бъде изпратен линк за събитието и инструкции как да се включат и как могат да задават своите въпроси към панелистите.

Краен срок за записване за участие: 21 май (четвъртък) 2020 г.

Внимание: За да получите линк за участие в събитието, моля заявете Вашето участие на електронната ни поща office.ubclubs@gmail.com

За допълнителна информация относно “Онлайн информационен ден”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business ClubsBulgaria .