НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2021

Уважаеми Дами и Господа ,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в «НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2021», който ще се проведе ОНЛАЙН на 01 март (понеделник)  2021 година.

Тема: “Финанси и пазари за МСП по време на и след кризата Covid-19

Организатор: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на Министерство на икономиката и Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП).

Дата и час: 01 март (понеделник)  2021 г. от 10.30 часа

ВНИМАНИЕ: Участието в уеб форума е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна заявка за участие – на желаещите ще бъде изпратен линк за събитието и инструкции как да се включат и как могат да задават своите въпроси към панелистите.

Основни въпроси:

  • Мерките от страна на Министерството на икономиката и Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” в подкрепа на микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията Covid-19.
  • Новости в европейските фондове и програми, насочени към МСП, управлявани директно от Европейската комисия през новия програмен период 2021 – 2027 г. Инструментите “EIC Pathfinder”, “EIC Accelerator” “Fast Track to Innovation” на програмата Хоризонт Европа.
  • Активности на ИАНМСП в подкрепа на МСП с цел по-бърз и по-лесен достъп до единния европейски и международните пазари.
  • Дейности и предложения на ОБК, в областта на външната търговия между български и чуждестранни компании.

 

Официални говорители на уеб форума ще бъдат:

  1. Г-н Лъчезар Борисов – Министър на икономиката на Република България
  2. Г-н Бойко Таков – Изп. директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) при министерството на икономиката
  3. Г-н Веселин Халачев – Председател на Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове
  4. Високопоставен представител на Управляващия орган на Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”
  5. Г-н Игор Георгиевски – Управител на ОБК – Северна Македония

Oчакван брой участници: 200

Краен срок за записване за участие: 28 февруари (неделя) 2021 г.

Внимание: За да получите линк за участие в събитието, моля заявете Вашето участие на електронната ни поща office.ubclubs@gmail.com

За допълнителна информация относно “Национален бизнес уеб форум 2021”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business ClubsBulgaria .