Неформална среща на 27 април (сряда) 2016 г., от 19.00 часа в ресторант “Бодега”

Уважаеми колеги,

На 27 април (сряда) 2016 г., от 19.00 часа в ресторант “Бодега”, ул. “Цар Асен” №6, ще се проведе неформална среща на ОБК.

Срещата е отворена и на нея могат да присъстват членове и симпатизанти на ОБК.

ВНИМАНИЕ: Поставяме началото на обсъждане на поредица от теми, казуси и въпроси под общ надслов “Нещо полезно”, което ще се превърне в редовна точка от всеки дневен ред – в рамките на 20 минути ще се дискутират всякакви интересни теми, свързани със здраве, икономика, нови технологии и иновации, любопитни факти и т.н. Понякога ще бъдат канени и интересни експерти-събеседници. Темите, по които ще се говори ще бъдат обявявани предварително, но по някога, те могат да бъдат и съвсем свободни – думата ще бъде давана на някои от присъстващите, които имат какво важно и полезно да ни кажат или покажат. Ще си говорим за всичко и то свободно. Например: как да се предпазваме от рак, какво да правим, когато имаме прекалено много киселини в стомаха, видове диети, как да отслабнем, на колко време да си сменяме четката за зъби, как да си избелим зъбите; какво ни съветват Робърт Кюсаки, Джак Ма, Ричард Брансън и др.; как да наберем капитал за поредния си бизнес проект; успешни маркетингови стратегии; как да опазим дома си от крадци; кои са новите измами в бизнеса; как да действаме, ако сме заплашени от съставяне на акт за превишена скорост или данъчен акт; как да получим данъчни облекчения и т.н.

Дневен ред:

19.00 – 19.20 Поръчване и сервиране на вечерята

19.20 – 19.40 Представяне на присъстващите – “обиколка около масата”

19.40 – 20.10 Минути за Националната обиколка на ОБК – Значителният принос за членовете на ОБК – резултати, мнения, препоръки.

Записване на членове на ОБК за участие в предстоящите срещи, част от националната обиколка на ОБК с представители на местни власти и бизнес.

20.10 – 20.30 Представяне на нови кандидат-членове на ОБК

20.30 – 20.40 Други

20.40 – 21.00 Нещо полезно – свободна дискусия. Определяне на конкретна тема за следващата среща.

21.00 – 21.30 Нетуъркинг

С цел стегнато и ползотворно протичане на срещата, отчитайки ценното и малко време на нашите членове, молим всички участници да спазват дневния ред, като се съобразяват с времевата рамка.

  • Умоляват се всички, които желаят да се изказват, да вземат думата, само след като модераторът на срещата им я предостави
  • Онези, които закъснеят, или желаят да си поръчват нещо допълнително на сервитьорите (извън определеното за това време), това да става встрани от основната маса