СЕГА Е НАШИЯТ ГОЛЯМ ШАНС ЗА УСПЕХ В БИЗНЕСА! ДА ДЕЙСТВАМЕ!

Уважаеми колеги,

Измина още една трудна за бизнеса година, прекарана в условия на пандемична обстановка. Надявам се коронавирирусът да не е успял да нанесе сериозни щети върху Вашето здраве и това на Вашите близки роднини и приятели. Надявам се Вашият бизнес да е оцелял и Вие да имате силите, желанието и възможностите да продължите напред, по възходяща линия.

Предвид наближаването на коледните и новогодишните празници, решихме да се видим на живо за една МНОГО ПОЛЕЗНА среща, на която ще чуете ВАЖНА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС информация и за това:

КАНИМ ВИ

на поредната НЕФОРМАЛНА СРЕЩА на ОБК,

която ще се проведе в София на 15 декември 2021 г. (сряда) от 16.00 ч. в зала  “Квазар”, намираща се на адрес: Сграден комплекс на БАН, гр. София, ул. “Акад. Георги Бончев”, БЛОК 2 (в близост до Дом на учения – бул. “Шипченски проход”), с подкрепата на Център за компетентност “Квазар” – партньор на ОБК.

Линк в Google Maps: https://www.google.com/maps/place/Block+2,+1113+БАН+IV+км.,+Sofia/@42.6763674,23.3664144,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40aa85db6392bd2f:0xa4f2b1b440d3fc8b!8m2!3d42.6763674!4d23.3686031

Основен акцент, по време на срещата, ще бъде поставен върху НАЙ-ВАЖНИТЕ предстоящи дейности на ОБК в подкрепа на развитието на бизнеса в България през 2022 г., свързани с:

  1. Достъп до ФИНАНСИРАНЕ – Можем да се похвалим с факта, че от месец ноември, 2021 г., ОБК е ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН, представител за България и Западните балкани на SECI Business Advisory Council – организацията контролираща огромен финансов ресурс, в която основатели и членове са ЕВРОПЕЙСКА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, ЕВРОПЕЙСКА БАНКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ, СВЕТОВНАТА БАНКА, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА и др.
  2. Достъп до международни ПАЗАРИ – реални възможности за излизане на пазарите в страните от Средна Азия (Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Туркменистан и др.), Западните балкани (Сърбия, Северна Македония, Албания, Босна и Херзеговина, Черна гора и Косово)
  3. Достъп до ИНОВАЦИИ, ДИГИТАЛИЗАЦИЯ и ЗЕЛЕНИ РЕШЕНИЯ – кръгова (безотпадъчна) икономика, зелена енергия, енергийна ефективност, опазване на околната среда и климатичните промени, интернет на нещата, изкуствен интелект.

ВНИМАНИЕ: Темите, които ще се обсъждат на срещата са ПОЛЕЗНИ и ПОДХОДЯЩИ за малки, средни и големи компании, опериращи в сферите на: ПРОИЗВОДСТВО, ЕНЕРГЕТИКА (ВЕИ), ИТ и ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ,  ТРАНСПОРТ, ТУРИЗЪМ, СТРОИТЕЛСТВО, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЕКОЛОГИЯ, ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА, СПОРТ.

ДНЕВЕН РЕД

16.00 – 16.30 Регистрация и настаняване в залата

16.30 – 17.00 СЕГА Е НАШИЯТ ГОЛЯМ ШАНС ЗА УСПЕХ В БИЗНЕСА! – Имаме подсигурено финансиране, имаме пазари, имаме достъп до най-важните иновации, свързани със зелени, дигитални и здравни решения. ДА ДЕЙСТВАМЕ! – Доклад на председателя на ОБК, г-н Веселин Халачев, член на Борда на Директорите на Европейския Алианс на Малкия и средния Бизнес, член на Съвета за бизнес развитие на ОССЕ и ИЮЕС.

17.00 – 17.15 Въпроси и отговори. В дискусията ще участват и представители на ОБК в преговорната среща на ОБК с OSCE и SECI, както и на поредната Асамблея на МСП, организирана от Европейската комисия.

17.15 – 17.30 Новата онлайн платформа на ОБК с цел улесняване на бизнеса, комуникациите, управлението и счетоводството – представена от един от нейните съавтори, Мариян Маринов.

Въпроси и отговори.

17.30 – 17.45 ОБК и Център за компетентност “Квазар” – възможности за партньорство

17.45 – 18.00 Предложения от участниците в залата за бъдещи активности на ОБК през новата 2022 г.

18.00 – 19.00 Коктейл – нетуъркинг на чаша вино и коктейлни хапки. (кетъринга е организиран от ОБК и Център за компетентност “Квазар”)

ВНИМАНИЕ:

Умоляват се всички посетители на срещата да спазват необходимите противоепидемични мерки, описани в последната Заповед на здравния министър.

Именно, поради тези мерки, местата в залата ще бъдат ограничени – ето защо, на срещата ще бъдат допуснати САМО лица, след ПОТВЪРДЕНА от организаторите регистрация, т.е. до изчерпване на възможните места.

Не чакайте последния момент, защото темите на срещата са изключително важни и интересни и сме сигурни, че местата няма да бъдат достатъчни.

РЕГИСТРАЦИЯТА започва от 28 ноември 2021 г. и завършва с ИЗЧЕРПВАНЕТО на местата в залата.

Участието в срещата е БЕЗПЛАТНО.

Поради спецификата на темите и многото нова информация, на компаниите с по-сериозни и мащабни проекти им се разрешава да поканят експерти от своите екипи (финансисти, консултанти по проекти).

На срещата може да присъстват и представители на фирми, които не са членове на ОБК, само при условие, че проявяват сериозен интерес към финансиране по програми и инструменти на Европейската инвестиционна банка, ЕИФ, ЕБВР или към международни пазари.

Моля, ЗАЯВЕТЕ Вашето присъствието на e-mail: office@ubclubs.eu или office.ubclubs@gmail.com и ИЗЧАКАЙТЕ ОТГОВОР от екипа на организаторите.

Очакваме Ви!