СПА , ВИНО и НЕТУЪРКИНГ

Скъпи приятели,

   Каним Ви на 09 и 10 февруари (петък и събота) на СПА УИКЕНД в Хотелският комплекс „Шато де Берже”, с.Овчарово, община Търговище. 

   ОБК – клон Търговище инициира среща на клубовете в Североизточен регион, на която ще присъстват и ОБК – София, ОБК – клон Силистра, ОБК – клон Варна, както и представители на бизнеса от околността.

   Срещата ще бъде неформална под формата на СПА – уикенд, на който ще имате възможност да си починете, да се запознаете с нови хора и да обмените опит.

   Експертния екип на ОБК от отдел Европейски фондове ще бъде на Ваше разположение да отговори на всички ви въпроси свързани с Европейските програми, които се управляват на национално ниво и на тези, които се кандидатства директно в Брюксел (с предварително запазване на час за среща).

   В петък и събота вечерта по време на вечерите ще обсъдим предстоящите дейности на ОБК през 2018г., Европейските програми, възможностите за излизане на международни пазари и други.

   Който желае може да се включи в разходката до Плиска и Мадарския конник, която ще бъде в събота. Предвиждаме и обяд в комплекс Стара Плиска.

   Имате възможност да останете за 1 или 2 нощувки, да вземете Вашето семейство или Ваши колеги.

Моля да заявите предварително броя на стоите и нощувките си  на тел. 0899757252 Антон Антонов, в срок до 07.02.2018 г. Цената на нощувката с включена закуска и СПА е 74 лв. за двойна стая.

Очакваме Ви!