Среща на ОБК – новини от Европейската комисия – 01.12. (четвъртък), 18:30 ч.

Най- важното нещо в съвременния, динамично развиващ се свят е ИНФОРМАЦИЯТА.
Не пропускайте възможността да бъдете ПЪРВИТЕ в България, които ще научат за новости, даващи възможност за положителни промени във Вашия бизнес.

Скъпи приятели,

 

Заповядайте на поредната среща на ОБК, която ще се проведе на 01.12. (четвъртък) от 18:30 часа в ресторант “Бодега” на ул. “Цар Асен” 6, гр. София.
Дневен ред:
1. Обиколка около масата.
2. Новини от Европейската комисия
г-н Веселин Халачев, ще Ви разкаже за:
– посещението си в ЕК в Брюксел, по повод семинар на Европейската комисия за МСП – част от икономическата програма на Европейската комисия. 
– участието си в Асамблеята на МСП в Братислава, организирана от Европейската комисия
3. Нетуъркинг
 
Ще чуете за най- новите тенденции в политиките за развитие на МСП
 
Ще чуете и за най-новите тенденции в развитието на финансовия сектор, бъдещите финансови технологии и алтернативно финансиране през периода 2016-2026 год. Изключително интересни новини свързани с развитието на Crowdfunding (груповото финансиране).
 
Ще научите и за един от най- революционните начини за строителство на сгради. Г-н Халачев е уговорил възможност за изграждане на фабрика в България за производство на въпросните иновационни строителни материали. Изграждането на една такава фабрика би струвало само около 1,5 мил. евро и за акционери в нея ще бъдат поканени САМО членове на ОБК.
 
Членовете на ОБК – представители на туристически бизнес ще бъдат приятно изненадани с информация свързана с възможности за партньорство с фирми и организации от Европа.
 
Интересни новини има и за представителите на останалите икономически браншове. 
Присъствието на тази среща става с предварително записване на email:office@ubclubs.eu или на тел.: 0894377977.
Участието на членове на ОБК e БЕЗПЛАТНО.
За външни лица таксата е 20 лева.
Традиционно всички участници в срещата ще имат възможност да си поръчат меню на стойност 8 лева (включващо: супа, салата и основно), както и други ястия и напитки от менюто на ресторант “Бодега” с 10 % отстъпка.
Напомням на всички, които все още не са за записали и не са са си заплатили кувертите за ***Коледното парти***да го направят до края на седмицата, тъй като местата са ограничени.
Очакваме Ви!