Участието на ОБК в Българо-румънски бизнес форум

Скъпи членове на ОБК,
 

На 29 юни в Букурещ се проведе българо-румънски бизнес форум,  в рамките на официалното посещение на президента Румен Радев. Специална покана бе изпратена и до нас, която приехме с радост и в делегацията се включи г-жа Кремена Димитрова – член на УС и Директор на Дирекция Европейски фондове. 

Българо-румънският бизнес форум се проведе в бизнес центъра на Румънската търговско-промишлена палата в Букурещ и бе открит от президента на палатата Михай Дарабан. Присъстващите имаха честта последователно да чуят приветствията на президента на Румъния – Клаус Йоханис и на президента на България – Румен Радев.
Икономическият акцент на срещите беше предпоставка за ползотворни по-нататъшни партньорства в областите: машиностроене, електротехника и отбранителна индустрия, производство и търговия с нехранителни стоки, хранително-вкусова промишленост, инфраструктура и строителство, туризъм, финансови услуги.
В двустранните бизнес разговори участваха представители на 54 румънски компании. 
Г-жа Кремена Димитрова успя да направи необходимите контакти с румънски фирми и организации. Всеки, от Вас, който желае да получи списък с румънските фирми, нека се свърже с мен на тел:0894377977 или емайл: office@ubclubs.eu.