Участие на членовете на ОБК в предстоящи панаирни изложения в Италия, Милано през 2018 г. и 2019г.

Скъпи приятели,

ОБК предоставя възможност на членовете си да участват в 5 международни изложения в Милано, като посетители (купувачи)  или изложители (продавачи).
Изложенията са:

1. HOMI – Международно изложение за стилове на живот – 26-29 януари 2018 г., гр. Милано, RHO fiera. Ето и официалният сайт на изложението: http://www.homimilano.com/ На това изложение са подходящи фирми с текстил за дома (хавлии, матраци, чаршафи, халати и т.н.), ароматни свещи и аромати за дома, аксесоари за дома, аксесоари за човека, дизайнери и т.н.
2.  Международният салон за озеленяване MY PLANT – 21-23 февруари 2018 г., гр. Милано RHO fiera. Ето и сайтът – http://myplantgarden.com/ Подходящи са като изложители: хора, които се занимават с озеленяване, ландшафт, производители на продукти и препарати за обработване на пръста и растенията, производители на сортове и семена, градински решения и аксесоари.
3.  Международно изложение за пакетиране и опаковки IPACK IMA  29 май – 1 юни 2018 г., гр. Милано RHO fiera. Ето сайтът: http://www.ipackima.com/it.
Подходящи са всички печатници, хора, които правят опаковки, торбички, имат решения за опаковане и опаковки и искат да намерят международен пазар.
4. Международно изложение за месопреработватели MEAT TECH  29 май – 1 юни 2018 г., гр. Милано RHO fiera. Ето сайтът: http://www.ipackima.com/it.
5.TUTTOFOOD – Международно изложение за храни и хранене – 6-9 май 2019 г. – http://www.tuttofood.it/enЗа изложители – производители на храни, напитки, био продукти – както сурови, така и преработени, вина, снаксове, пуканки и т.н. Може да се вземат едни от най-хубавите разположения в залите.
ОБК може да предостави безплатно участие, както и да подсигури нощувките (важи за посетителите/купувачите) .
Относно изложителите – имаме преференциални цени и условия.
За повече информация, можете да се свържете с нас на телефон: 0894377977 или на емайл адрес: office@ubclubs.eu
Поздрави,