НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2020

Уважаеми Дами и Господа ,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в «НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2020», който ще се проведе ОНЛАЙН на 30 април (четвъртък)  2020 г.

Тема: “Мерки в подкрепа на МСП по време на извънредното положение и след това”

Организатор: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на Министерство на икономиката, Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Българска банка за развитие (ББР).

Дата и час: 30 април (четвъртък) 2020 г. от 14.30 часа

ВНИМАНИЕ: Участието в уеб форума е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна заявка за участие – на желаещите ще бъде изпратен линк за събитието и инструкции как да се включат и как могат да задават своите въпроси към панелистите. Поради сериозният интерес към темата, форумът ще се излъчва на живо и чрез фейсбук.

Основни дискусионни въпроси:

  • Процедурата „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
  • Новият пакет от финансови инструменти на Фонда на фондовете за периода на кризата, породена от коронавируса.
  • Финансовите инструменти на ББР в подкрепа на МСП, засегнати от кризата, породена от COVID-19
  • Мерки в подкрепа на МСП, засегнати от кризата, породена от COVID-19 по програми, управлявани директно от Европейската комисия и ЕС, с кандидатстване в Брюксел

 

За официални говорители на уеб форума са поканени:

  1. Г-жа Лилия Иванова – Зам.-министър на икономиката, отговарящ пряко за Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”
  2. Г-н Бойко Таков – Изп. директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)
  3. Г-н Илия Лингорски – Главен икономист на Българска банка за развитие
  4. Високопоставен представител на Фонда на фондовете
  5. Високопоставени представители на европейския парламент и европейската комисия

 

За официални наблюдатели на уеб форума са поканени посланици от различни държави, които биха могли да споделят проблеми и добри практики в техните държави във връзка с икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Oчакван брой участници: 200

 

Краен срок за записване за участие: 29 април (сряда) 2020 г.

 

Внимание: За да получите линк за участие в събитието, моля заявете Вашето участие на електронната ни поща office.ubclubs@gmail.com

За допълнителна информация относно “Национален бизнес уеб форум 2020”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business ClubsBulgaria .