1-ва отворена есенна среща на ОБК – 06.10 (четвъртък), 18:30

Скъпи приятели,
Най-после дойде време и за първата есенна среща на ОБК, която ще се състои на 06 октомври 2016г. (четвъртък) от 18:30 часа в ресторант Бодега – гр. София, ул. Цар Асен №6.На срещата ще бъдат поканени и дамите от дамски клуб “Бизнес на високи токчета”.

Дневен ред:

1.Срещата ще започне с традиционната за ОБК обиколка около масата.
2.Предстоящи дейности и събития на ОБК
3. От уважение към дамите, не случайно взехме решение на тази среща да поговорим за МОДА. Ще чуете много неща свързани с историята на италианската мода и нейните дизайнери.
Ще разберете някои от най-важните тънкости, как да различавате оригиналите от техните копия (фалшификати). Ще научите кои известни модни брандове предоставят работа на шивашки компании, както в България, така и в други бивши соц. държави. Уверявам Ви, че ще бъдете доста приятно изненадани, когато видите лектора по тази тема. Името за сега остава тайна за всички Вас.

Поради проявения вече сериозен интерес, присъствието на тази среща ще стане с предварително записване на email: office@ubclubs.eu или на тел.: 0894377977.
Участието на членове на ОБК и дамски клуб “Бизнес на високи токчета” е БЕЗПЛАТНО.
За външни лица таксата е 20 лева. В цената се включва: участие в официалната част, участие в лекцията свързана с модата, нетуъркинг на чаша хубаво вино и сладки (предоставени от ОБК).
Традиционно всички участници в срещата ще имат възможност да си поръчат меню на стойност 8 лева (включващо: супа, салата и основно), както и други ястия и напитки от менюто на ресторант Бодега с 10 % отстъпка.

Приготвили сме Ви и други приятни изненади.

Очакваме Ви!