Скъпи приятели,

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Националната търговска къща на Унгария организират Българо-унгарски бизнес форум, който ще се проведе на 18 ноември 2016 г. (петък) в гр. София .

Форумът ще бъде открит от г-н Божидар Лукарски, министър на икономиката на Р България и г-н Петер Сиярто, министър на външните работи и търговията на Унгария.

Целта на събитието е предоставяне на възможност за създаване на преки бизнес контакти между страните, развитие на производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др. Като краен резултат очакванията са свързани с активизиране на стокообмена между България и Унгария и стимулиране на двустранните инвестиции.

В рамките на форума се предвижда провеждане на двустранни бизнес срещи между компании от Унгария и заинтересовани български предприятия от следните сектори: машиностроене,електроника, ИКТ, текстил и други.

За повече информация и регистрация: Мирена Макрова – 0894377977, office@ubclubs.eu