2-ри НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2021

Уважаеми Дами и Господа ,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате във «2-ри НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2021», който ще се проведе ОНЛАЙН на 09 март (вторник)  2021 година.

Тема: “Социално-финансови мерки за МСП по време на и след кризата Covid-19

Организатор: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на Министерство на труда и социалната политика и УО на Оперативна програма «Развитие на човешките ресурси»

Дата и час: 09 март (вторник)  2021 г. от 14.00 часа 

ВНИМАНИЕ: Участието в уеб форума е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна заявка за участие – на желаещите ще бъде изпратен линк за събитието и инструкции как да се включат и как могат да задават своите въпроси към панелистите.

Основни въпроси:

  • Мерките от страна на Министерство на труда и социалната политика и Оперативна програма «Развитие на човешките ресурси» в подкрепа на микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията Covid-19.
  • Новости в европейските фондове и програми, насочени към МСП, управлявани директно от Европейската комисия през новия програмен период 2021 – 2027 г. Европейски социален фонд + (ESF+) и Европейската програма за заетост и социални иновации (EaSI)
  • Отворената процедура за кандидатстване директно в Брюксел – “Укрепване ролята на социалните партньори за смекчаване на икономическото и социалното въздействие на кризата COVID-19” с безвъзмездна помощ до

5 милиона евро на проект при интензитет до 95%.

Официални говорители на уеб форума ще бъдат:

  1. Г-жа Деница Сачева – Министър на труда и социалната политика
  2. Високопоставен представител на Управляващия орган на Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” (ОПРЧР)
  3. Г-н Веселин Халачев – Председател на Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове

Oчакван брой участници: 200

Краен срок за записване за участие: 08 март (понеделник) 2021 г.

Внимание: За да получите линк за участие в събитието, моля заявете Вашето участие на електронната ни поща office.ubclubs@gmail.com

За допълнителна информация относно “2-ри Национален бизнес уеб форум 2021”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business ClubsBulgaria .