ELVIS.BG е БЕЗПЛАТНО за всички членове на ОБК

Уважаеми колеги,
Моля ви да се регистрирате колкото се може по-скоро в нашата онлайн платформа за дигитален бизнес – ELVIS.BG, създадена специално за вас.
Регистрирането и използването на базовия пакет „Соло“ на ELVIS.BG е БЕЗПЛАТНО за всички членове на ОБК, а цената за останалите представители на малкия и средния бизнес в България е само 167.00 лева.
Онези от вас, които изпитват затруднение с регистрацията, моля да се обърнат към нас за съдействие. Всеки понеделник (без 10.01.2022) от 17.00 ч. ще има безплатно онлайн обучение чрез Google Meet: https://meet.google.com/gdw-bwrv-bge
Платформата е създадена по желание на членовете на ОБК, както и на други представители на малкия и средния бизнес у нас, с цел улесняване и дигитализация на вашия бизнес, което неминуемо ще допринесе за ръст на вашите обороти и печалби.
Платформата предоставя ползотворен микс от услуги – управленски, търговски, логистични, счетоводни, юридически, консултантски, б2б нетуъркинг, социални контакти и др.
Предвид факта, че една от основните цели на ОБК е развитието на международните пазари, ELVIS.BG има за задача да се превърне в основен дигитален търговски посредник на световно ниво. Освен предоставянето на възможността за ПРЯК контакт продавач-купувач, платформата ще ви улеснява в маркетинг проучванията, визови, данъчни и митнически режими, юридически, финансови и счетоводни услуги, транспорт и логистика; ще можете да откриете ваши нови приятели по света; ще можете да откриете най-добрите възможности за пътуване, отдих, туризъм, образование, култура, спорт и др.
Предвид членството на ОБК в SECI Business Advisory Council, където основна ръководна роля играе Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (с членове – държави от цял свят), Световната банка, Европейската инвестиционна банка, ЕБВР и др., в платформата ще се включат компании-членки на наши братски бизнес организации от Австрия, Германия, Италия, Великобритания, Скандинавските страни, Полша, Румъния, Гърция, Хърватия, Турция, Северна Македония, Сърбия, Русия, Украйна, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Китай, Япония, Южна Корея, Виетнам, Австралия, САЩ, Канада, Мексико, Бразилия, Аржентина и др.
Ето защо, още веднъж ви приканваме заедно да проявим по-сериозно отношение към създалата се прекрасна бизнес възможност и да покажем, че България също може да бъде иновативна и да бъде лидер в част от световната верига на доставки.
Платформата ELVIS.BG е създадена специално за компания (организация), като ВАШАТА.
НИЕ ВЕЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАХМЕ. Нека бъдем зелени и дигитални – да продължим нашето общуване чрез www.elvis.bg .
Обединени сме силни! Обединени ще успеем!
Екипът на ОБК