Балканска конференция на МСП 2018

Балканска конференция на МСП 2018
7 юни 2018 obk
Loading Map....

Дата/Час
Date(s) - 07/06/2018
09:30 - 23:30

Място
Хотел Хилтън

Категория Без категория


Уважаеми Дами и Господа ,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате във втората Балканска конференция на МСП, която ще се проведе на 07 юни 2018 г. в гр. София. Събитието e в унисон с Българското председателство на Съвета на ЕС .

Балканска конференция на МСП – София 2018, е с мото: “Успех = Иновации + Пазари + Финанси + Дигитализация” и се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” (ИАНМСП) и “Българска агенция за инвестиции” (БАИ) при Министерство на Икономиката.

Дата и час: 07 юни 2018 г. от 14.00 часа до 18.00 часа;

Място: Зала “Мусала”Хотел Хилтън, София

Конференцията ще се проведе по иновативен, интересен и ползотворен начин.

Ще имате уникалната възможност да се срещнете с над 150 представители на МСП от Румъния, Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Албания, Косово, Черна гора, както и от Италия, Австрия и Украйна, и с над 200 представители на МСП от България.

В зависимост от Вашия интерес, ще Ви направим конкретни срещи с фирми от различни сектори – земеделие, хранително-вкусова промишленост, туризъм, транспорт, текстилна промишленост, информационни технологии, машиностроене, химическа промишленост и други.

Само на Балканската конференция на МСП ще можете да намерите клиенти, партньори и  инвеститори от толкова много държави.

Официални гости на събитието ще бъдат представители на българските власти, Европейския парламент, Европейската комисия, посланици, представители на местни и европейски бизнес организации и търговски камари.

Официални гости на събитието ще бъдат представители на българските власти, Европейския парламент, Европейската комисия, посланици, представители на местни и европейски бизнес организации и търговски камари.

ВНИМАНИЕ: Тази покана важи и за ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ на Обединени Бизнес Клубове за подкрепа на малкия и средния бизнес в България, както и за ВЕЧЕРНИЯ ТЪРЖЕСТВЕН КОКТЕЙЛ по случай 5-годишния юбилей на Обединени Бизнес Клубове.

Дата и час: 07 юни 2018 г. от 18.00 часа до 23.30 часа;

Място: Зала “Мусала” и Централното фоайеХотел Хилтън, София

Oчакван брой участници: 300-350

Приложено Ви изпращаме ПРОГРАМА на цялото събитие, както и регистрационна форма за участие.

Краен срок за записване за участие: 15 април 2018 г.

 

Внимание: Молим Ви да изпращате колкото се може по-скоро Вашите регистрационни карти и да спазвате крайния срок за записване, тъй като до 20 април 2018, организаторите ще трябва да изготвят пълния списък с участниците в събитието. Този списък ще бъде изпратен на всички регистрирали се на 23 април 2018, след което ще имате нов краен срок за посочване на лицата и компаниите, с които бихте искали да се срещнете по време на b2b мачмейкинг срещите.

Регистрационната форма можете да изискате и получите от централния офис на ОБК и след като я попълните да я изпратите на електронната ни поща events@ubclubs.eu

 

ТАКСА УЧАСТИЕ:

  1. Икономичен пакет: включва участие във всички панели и дискусии, b2b мачмейкинг срещи и кафе-паузи.

Допълнително получавате БЕЗПЛАТНО: Еднолична покана за участие в ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ на Обединени Бизнес Клубове за подкрепа на малкия и средния бизнес в България (необходима е специална регистрация), както и еднолична покана за ВЕЧЕРЕН ТЪРЖЕСТВЕН КОКТЕЙЛ по случай 5-годишния юбилей на Обединени Бизнес Клубове

за членовете на сдружение ОБК     –  39.00 лв (крайна цена)

за нечленуващи в сдружение ОБК  – 79.00 лв (крайна цена)

  1. Премиум пакет: включва участие във всички панели и дискусии, b2b мачмейкинг срещи и кафе-паузи, участие в ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ на Обединени Бизнес Клубове за подкрепа на малкия и средния бизнес в България (необходима е специална регистрация), запазени места на първите редове пред трибуната; предимство при задаване на въпросите (по предварителна заявка); нетуъркинг и дискусия с лектори и официални гости; предоставяне на всички презентации от събитието на електронен носител.

Допълнително получавате БЕЗПЛАТНО: Еднолична покана за ВЕЧЕРЕН ТЪРЖЕСТВЕН КОКТЕЙЛ по случай 5-годишния юбилей на Обединени Бизнес Клубове

за членовете на сдружение ОБК      –   59.00 лв (крайна цена)

за нечленуващи в сдружение ОБК  – 129.00 лв (крайна цена)

Банковата сметка на сдружението е:

BG17UBBS80021095166230        BIC: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Моля, запишете за получател – СПМСБ – ОБК

а като основание за плащане – Такса участие в Балканска конференция + имената на участника

За допълнителна информация относно “Балканска конференция на МСП – София 2018”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на events@ubclubs.eu , както и да следите официалният сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business ClubsBulgaria

 

Резервация

Ticket Type Price Spaces
ПРЕМИУМ пакет за нечленуващи в ОБК 129,00 лв.
ИКОНОМИЧЕН пакет за нечленуващи в ОБК 79,00 лв.
ПРЕМИУМ пакет за членове на ОБК 59,00 лв.
ИКОНОМИЧЕН пакет за членове на ОБК 39,00 лв.