Международна среща на малкия и средния бизнес

Международна среща на малкия и средния бизнес
23.09.2014 obk
Loading Map....

Дата/Час
Date(s) - 23/09/2014 - 27/09/2014
Цял ден

Място
Meliá Grand Hermitage

Категория Без категория


Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в “Международна среща на малкия и средния бизнес – семинари, изложение, нетуъркинг и спортни състезания”, организирана от нашето Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени Бизнес Клубове.

Събитието ще се проведе от 23 до 27 септември в красивия български черноморски курорт Златни пясъци – хотел “Мелиа Гранд Ермитаж”, с подкрепата на Европейския Алианс на Малкия Бизнес (ESBA) – организация с членска маса от над 1 милион фирми от 35 европейски държави.

Идеята на ОБК е тази среща да се превърне в един своеобразен тийм-билдинг на предприемачеството и такива срещи да се провеждат поне един път годишно.

ОБК и ESBA обещават това събитие да създаде незабравими мигове, ползотворни знания, невероятни преживявания, нови приятелства и допълнителни финансови приходи.

По време на срещата ще бъде проведено 4-дневно изложение – нетуъркинг, 3семинара, спортни турнири по тенис, мини футбол, дартс и волейбол. Предвиден е награден фонд, както за спортните турнири, така и за изложението. Участниците в изложението ще се състезават в категориите: най-добър продукт (услуга); стартиращ бизнес; женски бизнес; млад предприемач (до 25 год.); предприемач, стартиращ бизнес на възраст 55+.

Такса за участие              Партньори

tax_icon partners_icon

Програма                       Снимки

program_icon gallery_icon

Новини

news_icon