МК Бугарско – македонски бизнис форум – Куманово 2020

МК Бугарско – македонски бизнис форум – Куманово 2020
28.02.2020 obk
Map Unavailable

Дата/Час
Date(s) - 28/02/2020
10:00 - 13:30

Място
Занатски дом Куманово

Категория Без категория


Почитувани дами и господа,

Со задоволство ве покануваме да земете учество на Бугарско – македонскиот бизнис форум – Куманово 2020, под мотото: “Заедно можеме повеќе”.

Настанот е во организација на Здружението Oбединети Бизнис Клубови (ОБК) и Општина Куманово (Република Северна Македонија), со поддршка на Амбасадата на Република Бугарија во Скопје и Амбасадата на Република Северна Македонија во Софија.

Датум и час: 28 февруари 2020 г. од 10.00 до 13.30 часот;

Место: Занатски дом  – гр. Куманово

Форумот ќе биде многу интересен, корисен и практичен. Организаторите ќе ги потенцираат можностите за воспоставување на партнерства и деловни односи меѓу стопанските субјекти од двете страни на границата, преку специјално организирани состаноци т.н.„б2б“ и „вмрежување“.

Затоа, неопходно е да се поврзете со нас што е можно поскоро и:

  1. Да ни доставите кратки информации за вас, вашата компанија (организација) и вашите деловни интереси.
  2. Наведете кое лице, компанија или организација (од приложениот список) би сакале да запознаете.
  3. Наведете дали сакате да присуствувате со Вашиот репрезентативен штанд.

Форумот ќе го отворат високи претставници на македонската и бугарската власт, а особена желба за учество на настанот изразија градоначалниците на 29 македонски и 12 бугарски општини.

Учесници на настанот ќе бидат претставници од следниве економски сектори и потсектори: земјоделство и сточарство; лозарство и производство на вино; флаширање минерална вода; производство на пиво и безалкохолни пијалоци; прехранбената индустрија; текстилна, облека и обувки, индустрија за преработка на дрво и мебел; производство на градежни материјали; производство на метални конструкции; енергија (вклучително и зелена енергија); туризам; градежништво; транспорт и шпедиција; курирски услуги, хотели и ресторани, итн.

Сите учесници ќе имаат можност да се сретнат и да разговараат со претставници на финансискиот (банкарскиот) сектор, како и со водечките советодавни компании од областа на европските фондови и програми.

 

                  Формулар за регистрација –   ОВДЕ

 

 

 

Партиципација:

2 800.00 денари (конечна цена)

Услугата вклучува: учество во почетната сесија на форумот, b2b состаноци, паузи за кафе и ручек за вмрежување.

 

Износот треба да го уплатите на:

Ж. С-КА 210073233360192

НЛБ Тутунска Банка АД Скопjе

 

Ве молиме, наведете го како примачЕурофандс Консалтинг ДООЕЛ Куманово ,

а во цел на дознака – Такса за учество на форум во Куманово, на 28.02.2020

Молиме за задолжителна регистрација и абсолутно строго запазување на рокот за пријавување.

Формуларот за регистрација може да ја преземете и од веб-страницата на UBC, www.ubclubs.eu , или да побарате да го добиете формуларот од  седиштето на здружението и по пополнувањето да ни го испратете на нашата е-маил адреса events@ubclubs.eu

За дополнителни информации по однос на Бугарско-Македонскиот бизнис форум – Куманово 2020, можете да нѝ се обратите на тел. +389 2 2454004 или да нѝ пишете на events@ubclubs.eu, како и да го следите официјалниот сајт на ОБК www.ubclubs.eu или фејсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria

 

Краен рок за пријавувањена учество: 24 февруари 2020 г.