Национален бизнес форум 2018

Национален бизнес форум 2018
27.11.2018 obk
Loading Map....

Дата/Час
Date(s) - 27/11/2018
08:00 - 14:00

Място
Хотел Рамада

Категория Без категория


Уважаеми дами и господа,

С настоящото писмо ви каним да се присъедините към “Национален бизнес форум 2018” на тема: “БИЗНЕС Û НАУКА Û ОБРАЗОВАНИЕ Û РАБОТНА РЪКА – Малкият и средният бизнес в ТУРИЗМА, ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ИНДУСТРИЯТА”.

Събитието се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепа на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” (ИАНМСП) при Министерство на Икономиката.

Дата и час: 27 ноември 2018 г. от 09.00 часа;

Място: Зала “Опал” – хотел Рамада, София

На събитието се очаква да присъстват над 350 представители на бизнеса, Българска академия на науките, научно-изследователски центрове, висши учебни заведения, средни и основни училища, детски градини, образователни и тренировъчни центрове, работодателски и синдикални организации, медии и др.

Официални гости на форума ще бъдат представители на българското правителство, местните власти, Европейския парламент, Европейската комисия, посланици.

За заинтересованите страни ще бъдат организирани б2б мачмейкинг срещи, на които различните участници ще имат възможността да представят както своите идеи и изисквания, така и да се уточнят различните видове подкрепа.

В рамките на форума ще бъдат проведени дискусии на теми:

  • Развитие на науката в България сега и след 2020 година. Възможности за създаване или подкрепяне на иновации за бизнеса.
  • Новите тенденции в българското образование, съобразени с изискванията на бизнеса. Подготовка на кадри, които трябва да се реализират на трудовия пазар след 2020 г. Дуално обучение. Насърчаване на предприемачеството.
  • Работната ръка днес и след 2020 година. Необходими качества, умения, специализация и усъвършенстване. Възможности за наемане на работна ръка от България и чужбина.
  • Дигитализацията – водещ фактор в развитието на бизнеса, науката, образованието и работната ръка след 2020 година.
  • Европейски фондове и програми през следващия програмен период 2021 – 2027 година – очаквания, прогнози и тенденции.

След форума, на базата  на всички изказвания и препоръки, ще бъде изготвен специален доклад, който ще бъде представен на официалните и специално отговорни български и европейски власти.

Участието за всички е БЕЗПЛАТНО, но след регистрация!

 

ПРОГРАМАТА може да видите тук: 

 

Снимки от събитието можете да видите ТУК. 

Регистрационната форма можете да попълните директно в сайта на ОБК, www.ubclubs.eu, или да изпратите Вашата заявка на  events@ubclubs.eu и напишете две имена, името на фирмата

За допълнителна информация относно “Национален бизнес форум 2018”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на events@ubclubs.eu , както и да следите официалният сайт на ОБК www.ubclubs.eu  или фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria

 

Краен срок за записване за участие: 25 ноември 2018 г.

 

Резервация

Регистрациите са затворени за това събитие.