Национална конференция под надслов „ДВИЖЕТЕ СЕ НАПРЕД С ФСБ (FSB ) Бирмингам 2015“

Национална конференция под надслов „ДВИЖЕТЕ СЕ НАПРЕД С ФСБ (FSB ) Бирмингам 2015“
19.03.2015 obk
Loading Map....

Дата/Час
Date(s) - 19/03/2015 - 20/03/2015
Цял ден

Място
Бирмингам 2015

Категория Без категория


По покана на Федерацията на Малкия Бизнес (FSB) – Великобритания председателят на ОБК, г-н Веселин Халачев, присъства на национална конференция под надслов „ДВИЖЕТЕ СЕ НАПРЕД С ФСБ (FSB ) Бирмингам 2015“.
Там той ще имаше възможността да се запознае с опита на най-голямата национална бизнес организация в Европа, чиято членска маса е над 200 000 души.

Г-н Халачев бе поканен на работен обяд от г-н Джон Алън – национален председател на FSB. На обяда присъстваха г-н Дейвид Каро, Президент на Европейския алианс на малкия бизнес (ESBA), г-н Майк Чери – Директор по политиките на FSB, г-н Норман Макъл – Финансов директор на ESBA. Бяха дискутирани основни въпроси, свързани с подкрепата от FSB към ОБК в областта на европейските бизнес политики, както и бъдещето търговско сътрудничество между фирми – членки на ОБК и FSB.

Изключително ползотворна среща на г-н Халачев с Председателя на холандската асоциация на малкия бизнес, ONL, г-н Ханс Бишовел и Зам.председателката на ONL, г-жа Мариеке Декер – бивша комисар в Европейската комисия.Очаквани изключително сериозно сътрудничество с тази влиятелна холандска организация, както в областта на бизнес политиките, така и в областта на търговията. Г-жа Декер изяви желание ONL да участва като партньор на ОБК в проекта за излизане на малките и средни предприятия на пазара в Азербайджан, Казахстан и Грузия по програмата COSME на Европейската Комисия. Тя спомена, че сега е моментът да се възползваме от нейното добро познанство със сегашния Първи Вицепрезидент на Европейската Комисия – г-н Франс Тимерманс, който е с холандски произход.

 

  Снимки

gallery_icon